• (Android/iOS) Bendy in Nightmare Run huijaa enemmän kiteitä

  ------------------------------------------
  ▶▶▶▶ Bendy in Nightmare Run ANDROID ◀◀◀◀
  ------------------------------------------
  ▶▶▶▶ Bendy in Nightmare Run IOS ◀◀◀◀
  ------------------------------------------
  ------------------------------------------
  ▞▞▞ huijaa enemmän kiteitä ▞▞▞
  ------------------------------------------
  ▞▞▞ Bendy in Nightmare Run 2022 version ▞▞▞
  ------------------------------------------
  ------------------------------------------

  Koska sillä ei ole hyviä ohjaimia, niiden pitäisi antaa pelaajalle enemmän liikkumismahdollisuuksia pyyhkäisyn sijaan, että heillä pitäisi olla missä voi liikkua missä tahansa kolmen kaistan sijasta, ja mielestäni sinun pitäisi myös leikata kohtaus, kun pelaat ensimmäistä kertaa, jotta voit ymmärrä mikä on tavoitteesi. En tiennyt mitä olin tekemässä ja sain pään siitä ja viimeinen asia on päävalikossa, mielestäni sen ei pitäisi olla staattista, että se on mahtavaa nämä korjattiin kiitos.

  Bendy in Nightmare Run Аркаде ucl

  Rakkaus rakastaa rakastaa näin peli! grafiikat ovat erittäin siistejä ja mukavia, rakastan pomoja ja tasoja! toivottavasti tulee lisää jatkossa

  melko hauskaa klassisella arcade-tavalla. Ei käsin piirretty tai yhtä luonteeltaan kuin Cuphead, mutta arvostan vanhojen mustavalkoisten sarjakuvien tyyliä. joo pidän siitä

  pelannut sen 3 vuotta sitten. oli paljon bugeja, joita he eivät ole vieläkään vaivautuneet korjaamaan.

  Melko hauska peli, mutta mainoksia päiviä eikä mitään mahdollisuutta maksaa mainosten poistamisesta. Minusta on myös outoa, että voit ostaa fyysisiä tuotteita bendylle ja mustekoneelle suoraan tästä pelistä. Antaa ehdottomasti vaikutelman, että tämä peli on olemassa vain bendyn ja mustekoneen mainostamiseksi. Kyse ei itse asiassa ole pelistä itsestään.

  Pelattavuus on hyvä, mutta mitä tulee tehdä teknisesti etähaasteena, peli tuhoaa itsensä täysin ja aiheuttaa hirvittävimpiä hidastus- ja syöttöviiveitä, joita olen koskaan nähnyt mobiilipeleissä.

  Siinä sanotaan, että se, että päänäytön kanssa ei voi olla vuorovaikutuksessa, oli korjattu, mutta jopa päivityksen jälkeen se tapahtuu edelleen

  Hyvä peli, helposti ymmärrettävät ohjaimet ja hahmot ja tausta näyttävät hyvältä, mutta valitettavasti jotkut isommat vihollisen hyökkäykset aiheuttavat viivettä, mikä tekee lähes mahdottomaksi olla vahingoittamatta noissa kohdissa.

  Ei, antaisin tälle pelille 3 tähden, jos siellä olisi päivitysosio

  Se kaatui jatkuvasti minuun ja minulla on uusi samsung-tabletti, joten en ole aivan varma, mikä ongelma oli, minulla ei ole mitään ongelmia muiden pelien tai sovellusten hankkimisessa. Bummer näytti hauskalta peliltä.

  Ei ylitä avauslatausympyrää, joten ei voi pelata. ajan tasalla OP6t.

  On vaikea pelata, kun se on kasvot pelaajaa kohti, en todellakaan näe, minkä yli aion hypätä, jos se olisi kasvot toiseen suuntaan kuin pelaajan vastakohta, josta näet, mihin olet menossa. helpompaa

  LUE KAIKKI: Olen kuullut arvosteluista, jotka ovat valittaneet äänen katkeamisesta. Mutta tiedän tavan estää tätä tapahtumasta. Jos napsautat kauppaa, siirry kohtaan "Pekonikeitto" Vieritä alas ja katso 300 keiton mainos. Sen jälkeen musiikki tulee takaisin. Paras peli planeetalla. Ei siinä ole mitään pahaa! 10/10! Tämä on täydellinen peli ja menestys Joey Drew Studiosilta! Suosittelen sitä! Jatka samoin! Tämä peli on niin mielenkiintoinen! Ja tämä peli on myös aikasi arvoinen!


 • Commentaires

  Aucun commentaire pour le moment

  Suivre le flux RSS des commentaires


  Ajouter un commentaire

  Nom / Pseudo :

  E-mail (facultatif) :

  Site Web (facultatif) :

  Commentaire :